DecoLino

Galeria aluminiu DecoLino, cu masca îndoită, reprezintă lumea formei simple. Designul cu două canale oferă practicitate, utilizare și montare ușoară. Este produsul nostru cel mai popular, se găsește în diverse culori și cu designul bine gândit a devenit favoritul cumpărătorilor.

Galeriile sunt asamblate la dimensiunea dorită chiar și până la 6m. Galeriile asamblate sunt găurite pentru montare, conțin șuruburi și dibluri, călăreți și cârlige pentru draperii și perdele. Cu ajutorul accesoriilo,r galeriile pot fi montate cu ușurință și după montare putem bucura de beneficiile oferite de noua galerie.

Galeriile noastre de categorie Premium pot fi comandate cu mai multe accesorii extra, despre care puteți citi detalii în cele de mai jos.

Extra

Călăreț click

Cine nu ar dori ca montarea și desfacerera perdelelor și draperiilor să fie cât mai ușoară? La aceste monopere vă oferim ca soluție călăreții noștrii click.

Îmbinare colț

Se poate rezolva la cerere îmbinarea în colț ale profilelor, în funție de tipul galeriei chiar și în unghiul dorit, și așa galeria poate urmări conturul peretului fără întrerupere.

Console

În cazul montării pe tavan vă oferim consola rezistentă, în aceeași culoare cu cel al profilului, așa sigur rezistă timpului.