LIVRARE ȘI POLITICA DE RETUR

 

 Livrarea produselor

JUL HOME CONCEPT SRL își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

JUL HOME CONCEPT SRL va efectua livrarea produselor doar pe teritoriul României.

Termenul estimat de livrare este menționat în pagina fiecărui produs.

Firmele de curierat nu livreaza coletele voluminoase și/sau grele în scările blocurilor și nici la etajele acestora, livrarea făcându-se din mașina curierului. Vă rugăm să țineți cont de acest aspect pentru coletele voluminoase și/sau grele.

Taxa de transport pentru comenzile cu livrare la domiciliu, depinde de greutatea și volumul fiecărui produs și de modalitatea de plată aleasă, valoarea acestei taxe de transport este afisată în pagina de coș și în pagina de finalizare comandă.

Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii.

S.C. JUL HOME CONCEPT S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. JUL HOME CONCEPT S.R.L. care includ dar nu se rezumă la: indisponibilitatea producătorului, acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul nostru va face încă o încercare de a livra, după care comanda va fi returnată, clientul urmând să suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

S.C. JUL HOME CONCEPT  S.R.L își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit în baza de date, sau afișate greșit, livrarea nefiind încă efectuată.

  1. Dreptul de retragere (Politica de returnare).

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. În cazul nerespectării termenului de returnare de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, consumatorul pierde dreptul de retragere din contract.

Poți returna produsul fără a fi nevoit să justifici decizia de returnare și fără penalități, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, cu conditia ca acesta sa nu fie folosit, ci doar testat, în sensul ca acesta să poată fi revândut ca nou.

Pentru retragerea din contract:

completează Formularul online de returnare produs (de retragere din contract) și apasă butonul Trimite.

In termen de maxim 2 zile (lucrătoare) de la primirea lui, veți primi răspunsul cu aprobarea retragerii din contract (cu eventuale detalii suplimentare care ar mai fi necesare).

Nu trimiteți produsele fără să primiți mai intâi acceptul nostru, întrucât receptia acestora va fi refuzata, iar respectivele produse se vor intoarce la Dvs.

Daca ati ales înlocuirea produsului cu alt produs comandat (sau ce urmează să-l comandati): acesta trebuie sa fie de o valoare cel puțin egală cu produsul returnat, cu obligația de a achita în avans diferența de preț.

Produsele vor fi returnate în starea lor originală (în care au fost expediate), cu toate accesoriile și etichetele originale, inclusiv eventualele produse tip cadou primite împreună cu produsul de bază, prin orice firmă de curierat, iar costul legat de returnarea produsului va fi suportat de către consumator (de către Dvs.).

Ambalarea necorespunzătoare a produselor poate duce la deteriorarea acestora pe timpul transportului prin curierat și cade în răspunderea consumatorului (a Dvs.).

JUL HOME CONCEPT SRL nu este responsabilă de ambalarea produselor returnate.

S.C. JUL HOME CONCEPT S.R.L. va returna consumatorului toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea Dvs., în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepționarea coletului returnat la sediul JUL HOME CONCEPT SRL, colete pentru care s-a aprobat retragerea din contract.

Returnarea sumelor se va face prin aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială in cazul in care comenzile au fost achitate online.

Nu se pot returna produse folosite.

În urma primirii produselor returnate (pentru care s-a aprobat retragerea din contract), SC JUL HOME CONCEPT SRL va verifica starea acestora, iar eventualele reparații necesare în vederea readucerii produselor la starea în care acestea pot fi vândute ca noi (inclusiv reparatiile pentru stricăciunile cauzate de transportul prin curier), vor fi deduse din suma de plată de restituit.

În urma verificării produselor returnate, daca se constată că acestea sunt folosite, vă vom contacta și vă vom prezenta dovezile respective, iar pentru acele produse aveți posibilitatea să le preluati de la noi în termen de 14 zile de la data la care v-am facut cunoscută situația, prin curierat, pe costul Dvs., altfel acestea vor fi distruse la expirarea termenului mentionat.

În cazul în care produsul l-ai cumpărat în rate cu cardul, rambursarea banilor se va face doar pe cardul cu care s-a efectuat achiziția.

În cazul returnării produselor care au beneficiat de serviciul de montaj asigurat de noi (sau de partenerii nostri), costurile aferente montajului nu vor fi rambursate.

Produsele ale căror defecte sunt constatate după o perioadă de timp mai mare de 14 zile calendaristice, nu mai pot fi returnate prin procedura de retragere din contract. În această situație, defectele semnalate vor fi soluționate în conformitate cu termenii și condițiile înscrise în certificatul de garanție al produsului.

Produsele speciale, atipice, efectuate pe comandă specială nu pot fi returnate.

În cazul în care returnați un produs fără produsele cadou care l-au însotit, vă vom returna suma datorată mai putin contravaloarea produselor cadou nereturnate.

Dacă ați cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigurați-vă că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Dreptul de retragere din contract nu pate fi exercitat de către clienții persone juridice (cu excepția celor de tip consumator).