Galeriile sunt asamblate la dimensiunea dorită chiar și până la 6m. Galeriile asamblate sunt găurite pentru montare, conțin șuruburi și dibluri, călăreți și cârlige pentru draperii și perdele. Cu ajutorul accesoriilo,r galeriile pot fi montate cu ușurință și după montare putem bucura de beneficiile oferite de noua galerie.
Galeriile noastre de categorie Premium pot fi comandate cu mai multe accesorii extra, despre care puteți citi detalii în cele de mai jos.

Flexi este una dintre cele mai multilaterale galerii ale noastre: precum arată și denumirea, se curbează cu flexibilitate- tip boltă și tip bastion-, în plus se comandă și cu sistem de tragere. Se montează atât pe tavan cât și pe perete.

Poate fi montată cu 5 șine, sau combinată cu sisteme de panel sau rulouri. În afară de aceste caracteristici punctul pus pe i la profilul Flexi este prețul avantajos.

Extra

Călăreț click

Cine nu ar dori ca montarea și desfacerera perdelelor și draperiilor să fie cât mai ușoară? La aceste monopere vă oferim ca soluție călăreții noștrii click.

Îndoire

Galeria nostre din aluminiu poate fi personalizat prin îndoirea lor sub formă de boltă sau bastion!

Tensionare șnur

Cu această tensionare șnur, șnurul poate fi fixată la înălțimea dorită, va trece strâmt lăngă perete, și nu va fi o piedică pentru copii și animale de companie.