Motivo

Această galerie este o implementare proprie și personalizată cu două tipuri de suprafață. Consumatorul decide dacă alege suprafața striată sau cea ondulată, oricum nu contează mult, deoarece poate fi schimbată și ulterior cu ușurință. Mai jos găsiți accesoriile extra ale profilului.

Galeriile sunt asamblate la dimensiunea dorită chiar și până la 6m. Galeriile asamblate sunt găurite pentru montare, conțin șuruburi și dibluri, călăreți și cârlige pentru draperii și perdele. Cu ajutorul accesoriilo,r galeriile pot fi montate cu ușurință și după montare putem bucura de beneficiile oferite de noua galerie.

Galeriile noastre de categorie Premium pot fi comandate cu mai multe accesorii extra, despre care puteți citi detalii în cele de mai jos.

Extra

Călăreț click

Cine nu ar dori ca montarea și desfacerera perdelelor și draperiilor să fie cât mai ușoară? La aceste monopere vă oferim ca soluție călăreții noștrii click.

Sistem de operare

Garnișele noastre pot fi ușor manevrate cu ajutorul sistemului de tragere. Structura poate fi personalizată.

Îmbinare colț

Se poate rezolva la cerere îmbinarea în colț ale profilelor, în funție de tipul galeriei chiar și în unghiul dorit, și așa galeria poate urmări conturul peretului fără întrerupere.

Consolă Motivo

Consola stabilă, elegantă Motivo se aliniază cu partea ondulată a profilului. Masca care acoperă șurubul se glisează din lateral, umplă cu satisfacție și pe cei mai critici.