Galeria Projekt este asul proiectelor, datorită faptului că are două șine, datorită prețului și că poate fi făcută invizibilă prin ascundere. Este o soluție optimă și pentru clienții care vin cu cerințe unice și pentru care este important funcționalitatea și prețul.

Galeria poate fi solicitată cu accesorii extra, cum ar fi: sistem de tragere care ușurează tragerea perdelei/draperiei, călăreți click cu care montarea perdelelor/draperiilor este mai simplă, console perete.

Galeriile sunt asamblate la dimensiunea dorită chiar și până la 6m. Galeriile asamblate sunt găurite pentru montare, conțin șuruburi și dibluri, călăreți și cârlige pentru draperii și perdele. Cu ajutorul accesoriilo,r galeriile pot fi montate cu ușurință și după montare putem bucura de beneficiile oferite de noua galerie.

Galeriile noastre de categorie Premium pot fi comandate cu mai multe accesorii extra, despre care puteți citi detalii în cele de mai jos.

Extra

Călăreț click

Cine nu ar dori ca montarea și desfacerera perdelelor și draperiilor să fie cât mai ușoară? La aceste monopere vă oferim ca soluție călăreții noștrii click.

Sistem de operare

Garnișele noastre pot fi ușor manevrate cu ajutorul sistemului de tragere. Structura poate fi personalizată.

Tensionare șnur

Cu această tensionare șnur, șnurul poate fi fixată la înălțimea dorită, va trece strâmt lăngă perete, și nu va fi o piedică pentru copii și animale de companie.

Consolă

Structura, lângă consola tavan se poate comanda și cu consolă perete. Se alege dintre console având culorile alb și gri și de diferite dimensiuni.